Aditivos para ensilaje

Additius per ensitjar

SIL-ALL LV

Afavoreix la conservació i millora les propietats nutricionals dels ensitjats de primavera gràcies a la seva combinació de bactèries i enzims. A més, millora l'estabilitat del farratge en el desensitjat gràcies a la inclusió de bactèries del gènere Propionibacterium.

SIL-ALL 4X4

Amb la mateixa combinació de bactèries i enzims del SIL ALL LV però en una concentració molt més gran. 4x4 és capaç de millorar la qualitat de ensitjats especialment difícils com l'alfals o amb gran quantitat d'humitat.

SIL-ALL MAIZE

Combinació de bactèries i enzims per millorar les propietats nutricionals i reduir pèrdues de matèria seca en els ensitjats de blat de moro i sorgo. A més, millora l'estabilitat del farratge en el desensitjat gràcies a la inclusió de bactèries del gènere Propionibacterium.

SIL-ALL FIREGUARD

Combinació sinèrgica de bactèries i sals d'àcid amb l'objectiu de reduir el creixement de  floridures i llevats i evitar així pèrdues de matèria seca. Especialment dissenyat per aplicar  en les parts més externes a on hi ha més risc d'entrada d'aire.

SIL-ALL HAY

Combinació sinèrgica de tres sals d'àcid amb l'objectiu de reduir el creixement de floridures i llevats en les bales de fenc.

© 2018 por Tech-Complex

  • Facebook - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco

Al acceder a 'http://tech-complex.com/' está aceptando los términos de nuestra política de cookies